A RES VESTE, KOLIKO SE GIBATE. ALI SAMO UGIBATE?
Pogosto namreč vemo, kaj vse bi želeli narediti, hkrati pa imamo občutek, da ne naredimo dovolj (ali pa da se čisto dovolj trudimo). Če hočemo vedeti kaj je res, se je dobro temu natančneje posvetiti. No jaz to zadevico spremljam od začetka leta. Sem pač analitičen tip :-)

In tukaj so rezultati za prvih 5 mesecev. Niti ni slabo, čeprav bi se dalo še izboljšati. Veseli pa me, da držim neko konstanto.
Zgornji graf prikazuje deleže in število dni, ko sem opravila trening po programu, ko sem se kako drugače rekreirala in takih, ko rekreacije ni bilo na sporedu. Spodnji graf pa prikazuje število dni v posameznem mesecu, ko je bila na sporedu telovadba.

Od 151 dni sem 59 dni tako ali drugače telovadila (po programu ali kaj drugega). To znese 39% aktivnih dni in 61 % bolj lenobnih :-)
40 od 151 dni (26%) sem oddelala trening po programu,
19x (13%) je bilo na sporedu drugo gibanje,
92x pa ni bilo nobene aktivnosti na sporedu :-)

‘Po programu’ pomeni kratek ampak intenziven trening, ki traja skupaj z ogrevanjem 20-25 minut.
‘Kaj drugega’ pa pomeni tek, hribi, kolesarjenje…
Nič, pa saj veste…brez aktivnosti, ki so namenjene najprej rekreaciji potem pa vsemu ostalemu. Tako da hitenje po vseh opravkih in hišna opravila ne sodijo v kategorijo rekreacija :-)
PS-Vas zanima, kaj imamo še za vas? Pokukajte tukaj. Ne zamudite ekskluzivnega e-seminarja Fit jedilnik z malo ogljikovimi hidrati. Ali pa si privoščite samo gradivo, ki vam bo v pomoč pri sestavljanju menijev in obrokov z malo ogljikovimi hidrati.