Vadba je pomemben del zdravega življenjskega sloga, zato bomo v sodelovanju s kondicijskim trenerjem Stjepanom in Vadbenim centerom MaxxFIT pripravljali in objavljali predloge mini treningov, ki vam bodo vzeli 20 do 30 minut, s katerimi se boste razmigali, nekaj storili zase in za svoje telo. Mogoče boste še koga pritegnili k vadbi.
Možnosti je ogromno. In če je razlog za to, da ne vadite redno pomanjkanje časa, denarja ali idej, jih zdaj ne bo več. Treningi bodo zasnovani tako, da bodo razmigali celo telo ter tako, da jih boste lahko izvajali kjerkoli in kadarkoli (zunaj, ker bo vedno lepše vreme, ali doma).

Pomembno: V izogib poškodbam se o pravilni izvedbi vaj se vnaprej pozanimajte (na spletu je ogromno informacij), poskrbite za varnost. Na fotografijah je le osnovni prikaz.
1. tedenski #topfitmama trening:
– 10-15 minut teka (če smo doma izvedemo 3-4 krat naslednje zaporedje 30s jumping jack +30s skipping+30s pavze)
– 10 sklec, ki smo jih zmožni narediti (ženske, moške, na eni roki…), (3 serije)
– 5-10 dvigov nog, (3 serije)
– 10 krat step up vsaka noga (3 serije)
Med serijami je 30 sekund do 1 minuta pavze.
Če je število ponovitev za vašo pripravljenost prenizko, jih povečajte ali pa izvajajte težjo različico vaje. Vedno pa pazite na varnost.
Cilj je trening opraviti 3 krat tedensko.
Po treningu pa se prileže jogurtov frape z vanilijo in jagodami, ki ga lahko po želji obogatimo tudi z beljakovinami (proteinski prašek).