Ste se lotili LCHF prehranjevanja ali bi se šele lotili, pa imate težave z jedilnikom? Se želite prehranjevati brez moke, dodanega sladkorja, brez glutena?
Če si želite v prihodnje jedilnike uspešno sestavljati sami, ali če želite vpogled v jedilnike, ki jih sestavljam za posameznike, ki se odločijo za prehransko svetovanje pri meni, vas vabim na delavnico, na kateri bomo:
– izmerili bomo TELESNO SESTAVO (kar sicer stane 15 EUR) in izračunali ENERGIJSKE POTREBE (za ohranjanje teže in hujšanje) za VSAKEGA UDELEŽENCA
– Sestavili bomo 2 primera dnevnega LCHF jedilnika: 1 na podlagi izbire receptov iz knjige Fit recepti z malo ogljikovimi hidrati, ki jo vsak udeleženec prejme kot DARILO (v prodaji je njena cena 22 EUR) in enega ‘IZ GLAVE – NA PAMET’
– Ugotovili, kdaj je štetje kalorij pomembno.
– degustirali bomo nekaj LCHF dobrot, ki sijih lahko privoščite za zajtrk.
– Dobili boste napotke o tem kako naprej: kaj jesti, kako se organizirati, kaj odgovoriti na radovedna vprašanja
– Skozi primere bomo odgovorili na vprašanje: Ali je res tako zapleteno? (Naj odgovorim takoj: NE, NI! LE VEDETI JE TREBA KAKO!)
– Prejeli knjigo: FIT RECEPTI Z MALO OGLJIKOVIMI HIDRATI (cena knjige v prodaji je 22 EUR, več info: TUKAJ )
– Bon za 30% popust pri prehranskem svetovanju in sestavo individualno prilagojenega jedilnika (53,9 EUR namesto 77,00 EUR)
– In še marsikaj:…

Z vami bo: Marija Paladin, prehranska svetovalka

ŠTEVILO MEST OMEJENO!!

AKTUALNI TERMINI:
LJUBLJANA: 24.11.2016 ob 19.00 (lokacija: prostori Vadbenega centra MaxxFIT : Ljubljana – Šiška, Ulica Jožeta Jame 14a (opis poti: http://www.maxxfit.si/ )

CENA DELAVNICE: 49 EUR
če se prijavita dva skupaj: 40 EUR na osebo (vključno s knjigo)
Prijavite se na: topfit.mama@gmail.com
* Po prejemu prijave vam na elektronski naslov pošljemo predračun z vsemi podatki za nakazilo na TRR. Ob prejetem plačilu se šteje, da ste prijavljeni. Število mest na delavnici je omejeno.
Trajanje delavnice: 2 URI
S seboj prinesete le udobne copate, zvezek, pisalo in voljo do sodelovanja.

Fotografija: Serge Bertasius Photography at FreeDigitalPhotos.net