ŽELITE PREIZKUSITI PRISTOP, KI JE ŠTEVILNIM POMAGAL DO BOLJŠEGA POČUTJA IN IZGUBE ODVEČNIH KILOGRAMOV BREZ ČAROBNIH PRAŠKOV IN BREZ LAKOTE? S PREPROSTO IN VSEM DOSTOPNO HRANO, ZNANJEM O TEM KAKO SI SESTAVITI JEDILNIK IN USTREZNO VADBO LAHKO DOSEŽETE SVOJ CILJ.

Si želite znižati telesno težo in oblikovati FIT postavo ter jo brez odvečnih naporov ohranjati?
Se želite prehranjevati brez moke, dodanega sladkorja, brez glutena?
Želite sestaviti sami dober LOW CARB (tudi LCHF) jedilnik in videti konkretne primere dnevnih LOW CARB/LCHF jedilnikov?
Želite vaditi po programu, ki ga je sestavil osebni trener?
Želite izmeriti telesno sestavo (delež maščobe, mišic, vode v telesu, ITM, dnevno porabo)?
Vse to dobite v enem paketu na delavnici LOW CARB PAKET ZA FIT POSTAVO.
Na delavnici bomo:
1. BREZPLAČNO izmerili in interpretirali VAŠO TELESNO SESTAVO (delež maščobe, mišic, vode v telesu, ITM, dnevno porabo) (kar sicer stane 15 EUR) (zagotovljen bo individualen pristop in zasebnost)
2. Spoznali bomo vse o prehranjevanju in pripravi jedi z manj ogljikovimi hidrati, s polnovredno hrano brez predelanih živil.
3. Sestavili PRIMERE DNEVNIH LC(HF) JEDILNIKOV, da boste videli, kako enostavno je lahko sestaviti raznovrsten in kakovosten dnevni jedilnik usklajen z VAŠIMI CILJI.
4. Pokazali, kako si jedilnike sestavite sami na enostaven in hiter način.
5. Vsakemu udeležencu PODARILI PROGRAM VADBE, ki ga bo sestavil izkušen osebni trener. Trener bo na delavnici prikazal pravilno izvedbo vaj.
6. Degustirali bomo nekaj LOW CARB/LCHF dobrot, ki sijih lahko privoščite za zajtrk/malico/prigrizek.
7. Dobili boste napotke o tem kako naprej: kaj jesti, kako telovaditi, kako se organizirati, da boste zastavljene cilje dosegli.
8. Odgovorili na vprašanje, kako iz hrane iztisniti čim več za VAŠE ZDRAVJE
9. In še marsikaj:…

!!!POSEBEN BONUS!!!
Udeleženci bodo prejeli knjigo FIT RECEPTI Z MALO OGLJIKOVIMI HIDRATI. Gre za prvo slovensko tiskano zbirko receptov za jedi in sladice pripravljene brez moke, dodanega sladkorja, brez glutena. Na voljo so le še zadnji izvodi, ki bodo namenjeni udeležencem delavnice.
Knjige drugje ni mogoče več kupiti.

Z vami bosta:
Marija Paladin, prehranska svetovalka
Ivan Karačić, osebni trener

ŠTEVILO MEST ZARADI KAKOVOSTI IZVEDBE OMEJENO!!

AKTUALNI TERMINI:
LJUBLJANA: 26.10.2017 ob 18.00 (lokacija: prostori Vadbenega centra MaxxFIT : Ljubljana – Šiška, Ulica Jožeta Jame 14a (opis poti: http://www.maxxfit.si/ )
Trajanje delavnice: 3 URE
Cena delavnice: 49 EUR

* Po prejemu prijave vam na elektronski naslov pošljemo podatke za nakazilo na TRR. Ob prejetem plačilu se šteje, da ste prijavljeni. Število mest na delavnici je omejeno. Odjava z vračilom kotizacije mogoča v 7 dneh od opravljenega vplačila, po 7 dneh vračilo kotizacije ni možno.
S seboj prinesete le udobne copate, zvezek, pisalo in voljo do sodelovanja.