S SODELOVANJEM V RAZISKAVI DO BREZPLAČNE individualne analize vpliva vašega življenjskega sloga (hrana, gibanje, stres, hidracija) na vaše počutje! Imam predlog za vas!

Vabim vas k sodelovanju v raziskavi, ki vam bo vzela 2 minuti na dan. V zahvalo za sodelovanje, vam boste prejeli individualno analizo za vaš primer na vaš e-naslov.
Analizo bo pripravila prehranska svetovalka z večletnimi izkušnjami na področju priprave in izvedbe raziskav ter statistične obdelave podatkov. Na vaš e-naslov boste prejeli obsežno poročilo na nekaj straneh.

Prijave zbiram do 10.02.2018. Število sodelujočih je zaradi kakovosti izvedbe OMEJENO.
Raziskava se začne z 12.02.2018 (vprašalnik bo na voljo za izpolnjevanje vsak dan do vključno 15.04.2018)

Kako poteka raziskava in kaj je vaša naloga?

1. Pošljete prijavo na sodelovanje v raziskavi na e-mail topfit.mama@gmail.com

2. Poslala vam bom kratek vprašalnik s katerim mi boste sporočili nekaj podatkov, ki mi bodo v pomoč pri oblikovanju vzorca za potrebe raziskave ter pri analizi podatkov.

3. Prejmete potrdilo o tem ali ste izbrani za sodelovanje v raziskavi in povezavo do glavnega vprašalnika.

4. Vprašalnik izpolnjujete 60 zaporednih dni (2 meseca), kot nekakšen mini dnevnik. Če se zgodi, da kakšen dan pozabite izpolniti, nič hudega. Pomembno je, da ne izpustite več kot 5 dni. Izpolnjevanje vprašalnika vam bo vzelo 2 minuti na dan. Najbolje bo, če vprašalnik izpolnite zvečer, ko boste imeli pregled nad celotnim dnevom.

5. Kako je sestavljen vprašalnik? Vsak dan najprej označite datum, nato pa sledijo vprašanja o hrani, vadbi, stresu in počutju.

6. Do vprašalnika boste dostopali dnevno na povezavi, katero boste prejeli na vaš e-naslov. Za dostop do vprašalnika prejmete geslo.

7. Po zaključku 60 dnevnega izpolnjevanja vam bom poslala kratek vprašalnik, v katerem boste izrazili mnenje, koristi in pomanjkljivosti vprašalnika o življenjskem slogu, ki ga boste dnevno izpolnjevali ter navedli še zadnje podatke, ki jih potrebujem za VAŠO INDIVIDUALIZIRANO ANALIZO.

8. V zahvalo za sodelovanje vam bom brezplačno izdelala in poslala ANALIZO ZA VAŠ PRIMER NA VAŠ E-NASLOV. Zato vas vljudno prosim za čim bolj iskrene odgovore in redno dnevno izpolnjevanje vprašalnika. Tako vam bodo lahko rezultati analize vaših podatkov v pomoč na področju čim bolj zdravega življenjskega sloga. Tovrstna analiza sicer stane 150-200 EUR. A bo za udeležence raziskave brezplačna.

9. Podatki v anketi bodo analizirani skupno in anonimno.