Top fit mama bo prestavila v nižjo prestavo :-) ker ni časa za vse. Prišel pa je trenutek, ko bo potrebno pozornost nameniti nekaterim nalogam s katerimi sem do sedaj odlašala.
A zgodba top fit mame se nikakor ne bo zaključila, le nekaj časa bo izvajanje delavnic (razen za zaključene skupine) in individualno prehransko svetovanje v mirovanju, ker se MORAM posvetiti drugim projektom. Eden je na področju kuharije, ki jo poznate z moje FB strani (več o tem, takoj ko bo več konkretno znanega) eden pa je povezan z mojim doktorskim študijem. Končno se bom lotila svoje doktorske naloge. Držite mi pesti :-)

Ker pa je moja kuharija del mojega življenja in življenjskega sloga, na tem področju ne bo mirovanja. Z vami bom še vedno delila ideje za obroke, recepte, nasvete glede vadbe (katere mi bodo prišepnili trenerji, s katerimi sem v stiku). Nič ne skrbite, ostajam z vami. Tako kot so vam všeč recepti in ideje za obroke in vadbo, tako je meni všeč, da to kar počnem pride prav še komu! Cenim vašo družbo, komentarje, vprašanja, zanimanje…

Pomemben del zgodbe Top fit mame je knjiga Fit recepti z malo ogljikovimi hidrati. Pa čeprav je nastala bistveno pozneje kot FB stran. Ravno tako ni bila niti v načrtu, ko je stran nastajala. Knjiga je rezultat zanimanja in vprašanj vseh vas, ki mojo stran spremljate. Številni so mi predlagali, da izdam recepte v knjižni obliki in po dolgem premisleku sem to tudi storila. Knjigo sem izdala sama, v samozaložbi, z lastnimi sredstvi. Medijsko ne izpostavljena, z nikakršno marketinško kampanjo. Tudi po izidu knjige. Z vsemi zapleti, prepleti, usklajevanji in stroški, ki sodijo poleg (več o tem mogoče v kakšnem drugem postu).
Zdaj pa je že druga izdaja pri koncu. Ostalo je le še nekaj deset izvodov, ki so na voljo za prodajo. Mislim, da si lahko mislite, kako sem ponosna, da se je izšlo tako. Enako pomembno pa je, da veste, da se zavedam, da je temu tako, zaradi vseh, ki ste knjigo že kupili in vseh, ki jo še boste. Hvaležna sem vam.

FIT RECEPTI Z MALO OGLJIKOVIMI HIDRATI_ponatis3
Če želite podpreti ta prvi projekt Top fit mame še preden se izteče, lahko knjigo do 31.03.2017 kupite po znižani ceni 17,60 EUR namesto 22 EUR. Stroške poštnine plačam jaz. Knjigo lahko naročite, kot odgovor na to sporočilo ali pošljete mail na topfit.mama@gmail.com.
Knjiga je prva slovenska tiskana zbirka receptov za jedi in sladice pripravljene po ‘LOW CARB’ principu prehranjevanja, brez moke iz žit, brez glutena in brez dodanega sladkorja (vključno z izračunom hranilnih vrednosti).
Več o knjigi si lahko preberete tukaj.
Hvaležna vam bom, če boste knjigo kupili, jo podarili sebi ali svojim bližnjim. Hvaležna bom tudi, če boste to sporočilo delili še s kom.

Vse dobro.
Marija Paladin