Vesela, da so opazili moje delo in me povprašali o njem. Novinarka revije ONA je zasledila mojo stran in izid knjige ‘FIT RECEPTI Z MALO OGLJIKOVIMI HIDRAT: slastne jedi in sladice brez moke in dodanega sladkorja’ ter vzpostavila stik z mano. Zastavila mi je nekaj vprašanj in z veseljem se nanje odgovorila.

prva
Rezultat je prikazan v današnji prilogi časopisa DELO.
Zopet sem se spomnila, kako zelo hvaležna sem mnogim: Bratu in trenerju Ivanu (www.maxxfit.si), ki mi je pokazal, da se je mogoče ob dobrem treningu tudi dobro sladkati in jesti, zato sem tudi začela ustvarjati lastne low carb recepte. Možu, otrokom in družini, ki zmažejo vse dobrote in se veselijo vsakega novega recepta :-) Vam, ki moje ustvarjanje spremljate in preizkušate.
Več o knjigi: tukaj
Naročila na: topfit.mama@gmail.com
**V intervjuju je poleg fotografije mojega prvega recepta za low carb sladico ‘Bounty rulade’ oziroma ‘Kokosove črno bele rulade’ pomotoma objavljen recept za ‘Belo rulado’, ki je pravzaprav negativ prve :-) Preizkustite ga, slastna je!

SP-Če želite jedilnik, ki bo individualno prilagojen vašim ciljem in željam, si lahko o tem preberete tukaj: Individualno prilagojeni jedilniki