O meni

o-menihribi

Sama sem zaposlena mamica in doktorska študentka. Z materinstvom sem spoznala, kako močan zgled smo svojim otrokom. Spoznala sem, kako malo so pri tem pomembne besede in kako zelo pomembna so dejanja. Spoznala sem tudi, da je pomembno, da poskrbimo za lastno zdravje in dobro počutje, saj smo le tako lahko kos vsem nalogam in vlogam, ki jih v življenju imamo.

Življenjski slog sestavljajo številni dejavniki. V zadnjem času se intenzivno posvečam dvema: vadbi in bolj zdravi prehrani.

Med vsebinami, ki jih bomo delili z vami na tej strani želim posebej izpostaviti avtorske recepte jedi, sladice, prigrizke…s katerimi si boste lahko:

– PRIHRANILI ČAS,

– POPESTRILI PREHRANJEVALNE NAVADE,

– JEDLI ZDRAVO, KLJUB POMANJKANJU ČASA TER

– IZGUBILI KAKŠEN ODVEČEN KILOGRAM.

 

Med sestavinami v jedeh in sladicah ki bodo na strani objavljene NI:

-moke iz žit (z glutenom ali brez, polnozrnate ali bele…),

-glutena,

-dodanega sladkorja (vključno z njegovimi visokokaloričnimi naravnimi nadomestki, kot so na primer med, agavin sirup, kokosov sladkor…),

– umetnih sladil,

– rafiniranih in hidrogeniziranih maščob,

– prevelikih količin sadnega sladkorja (kot je to značilno za sladice, katerih osnova je suho sadje in posledično fruktoza).

STRAN JE NAMENJENA VSEM, KI ŽELIJO ŽIVETI ZDRAVO KLJUB POMANJKANJU ČASA, USKLAJEVANJU SLUŽBENEGA IN DRUŽINSKEGA ŽIVLJENJA.

SKUPAJ BOMO ISKALI KAR SE DA HITRE, A ZDRAVE IN UČINKOVITE REŠITVE.
V HRANI JE TREBA UŽIVATI, SICER JE OBČUTEK ODREKANJA PREMOČAN, NEGATIVEN JO-JO UČINEK PA ZAGOTOVLJEN.