Z veseljem se odzovem na vabilo k izvedbi ‘low carb’ kulinaričnih delavnic na katerem koli delu Slovenije. Pred kratkim smo se mudili v Črnomlju. Na fotokolažu je nekaj utrinkov s tamkajšnje kulinarične delavnice. Bilo je super. Odlična skupinica. Bilo je tudi nekaj fantov, ki so z veseljem sodelovali pri pripravi dobrot.
Vsebino delavnice prilagodimo željam in okusu gostitelja oziroma skupine. Osnovna nit pa je priprava FIT sladic in obrokov brez moke, glutena in brez dodanega sladkorja.
Med sestavinami v jedeh in sladicah, ki jih bomo na delavnicah pripravljali in degustirali ni:
-moke iz žit (z glutenom ali brez, polnozrnate ali bele…),
-glutena,
-dodanega sladkorja (vključno z njegovimi visokokaloričnimi naravnimi nadomestki, kot so na primer med, agavin sirup, kokosov sladkor…),
-umetnih sladil,
-rafiniranih in hidrogeniziranih maščob,
-prevelikih količin sadnega sladkorja (kot je to značilno za sladice, katerih osnova je suho sadje in posledično fruktoza).

Bi želeli tudi vi za skupino prijateljev ali sodelavcev kulinarično organizirati delavnico slastnih dobrot z malo ogljikovimi hidrati? Pišite nam na: topfit.mama@gmail.com
Se vidimo?
PS-Vas zanima, kaj imamo še za vas? Pokukajte tukaj. Ne zamudite ekskluzivnega e-seminarja Fit jedilnik z malo ogljikovimi hidrati. Ali pa si privoščite samo gradivo, ki vam bo v pomoč pri sestavljanju menijev in obrokov z malo ogljikovimi hidrati.