Pa da ne bo pomote, popolnih očkov TUDI NE. Tako ali drugače.

Ampak tokrat samo nekaj besed o hrani, vadbi, fit postavi in popolnih fotografijah na družabnih omrežjih in v drugih medijih. Ustrezna hrana in vadba dajeta pomembne rezultate. A fit postava ni samo ena. Različno smo grajeni. Zato se ne zgledujte le po fotografijah v različnih medijih. V najboljšem primeru prikazujejo sicer realno stanje/posnetek, a posnet iz čim boljšega kota fotografiranja. V najslabšem primeru je fotografija obdelana do nezdružljivosti z realnostjo (prepričana sem, da ste že videli kakšne primerjave fotografij pred in po obdelavi).
Nisem pristaš obdelave. Vsaka moja fotografija je taka kot jo posname fotoaparat. Včasih si dovolim le poigravanje z barvami, pa še to za Instagram. Seveda pa, če je na voljo več posnetkov, izberem tistega, ki mi je najbolj všeč.
Zakaj ne maram obdelave? Zato ker ne kaže realnosti, prodaja pa se KOT REALNOST! Deklice, mame (vedno bolj pa tudi fantje in moški) se zgledujejo po vzornikih, ki še sami v realnosti pogosto niso videti tako. In trpijo, ker se ne morejo približati tistemu, kar je predstavljeno kot ideal.

Mamice, lepe in popolne ste take kot ste. Če kdo pove drugače, ste lahko prepričane, da bi pri sebi lahko še marsikaj postoril/a preden komentira vas. Če pa same čutite, da bi bilo dobro narediti spremembo, na katerem koli področju, jo NAREDITE ZASE in za SVOJE ŽIVLJENJE, NE za POLETJE ali OKOLICO.
Ob malih otrocih, službah, natrpanih urnikih (staršev in otrok) ne obstaja ISTOČASNO TUDI vedno brezhibno urejen dom, brezhibno urejen videz, umirjen vsakdan, dovolj časa za vse, optimalno počutje za trening, popolni obroki, neskončna doza potrpljenja za vse in vsakogar. Tega ni! Pri nikomur. Le povprašajte tistega, ki je pripravljen povedati iskreno.

Nekoč sem vprašala znanko, kako je, kako se počuti.
Pa mi je odgovorila: ”Za javnost v redu in krasno. V resnici v ku***!”
Mislim, da se lahko vsakdo, včasih, prepozna v tem odgovoru.

Ne kupujte zgodbic o popolnosti, ker ta ne obstaja. To so le kadri na skrbno izbranih fotografijah. Realnost je veliko bolj pisana. Vseeno lepa. A veliko, veliko bolj pestra! 50 odtenkov je premalo, da bi jo opisali :-)
Ne počutite se slabo, če vam ne gre tako dobro, kot vzornici na fotografiji na družabnih omrežjih ali če se vam zdi da niste videti ‘tako popolne’. Tudi ona ni vedno. Mesto za objavo najdemo vsi predvsem za tiste lepe, krasne, ‘popolne’ fotografije. Naj bodo obdelane ali ne! Pa čeprav prikazujejo le en kratek trenutek.
PS-Vas zanima, kaj imamo še za vas? Pokukajte tukaj. Ne zamudite ekskluzivnega e-seminarja Fit jedilnik z malo ogljikovimi hidrati. Ali pa si privoščite samo gradivo, ki vam bo v pomoč pri sestavljanju menijev in obrokov z malo ogljikovimi hidrati.